06-30-922-7327 info@biocraft.hu
Webáruház készítés

Webáruház készítés

Webshop készítés

Webáruház készítés, komplett rendszer. Weblapját e-kereskedelemre képessé, azaz webáruházzal felszereltté tesszük. Bátran megkereshet minket elképzeléseivel, nagy valószínűséggel tudunk segíteni Önnek. Számunkra nincs lehetetlen, csak kihívás.

Amiért minket válasszon

A webáruház készítési megoldásokat tekintjük cégünk fő profiljának. Élünk-halunk a webáruházakért. Az internet egyik legfontosabb vívmányának tartjuk az e-kereskedelmet, ami a gyakorlatban kiskereskedelmi valamint nagykereskedelmi szinten webáruházak segítségével történik. Ez egy csodás eszköz, hogy termékeit árusíthassa, vevőkre tegyen szert és Önnek idővel jóformán csak a beszerzéssel, a vevőgondozással, valamint az Öntől rendelt termékek kiszállításával kelljen foglalkoznia.

Mit is kell tudnia egy jó webáruháznak?

Nehéz lenne ezt így pár szóban megfogalmazni, hiszen ez főként a megrendelő kéréseitől függ, de azért megpróbáljuk néhány gondolatban összeszedni nagy általánosságban, hogy milyen tulajdonságokkal kell egy sikeres webáruháznak rendelkeznie;

  • Reszponzívnak, azaz minden eszközre optimalizáltnak kell lennie
  • Termékkategóriákat, illetve termékeket kell tudni kezelnie
  • Könnyen kezelhetőnek, átláthatónak kell lennie
  • Akciók előre beállíthatóságát kell biztosítania
  • Kuponok, kedvezmények megadására kell lehetőséget adnia
  • Több féle fizetési módot kell kínálnia
  • Kapcsolatot kell biztosítania a vevővel
  • A szállítási díjjak pontos meghatározására képesnek kell lennie
  • Minnél több felhasználó szint, annál jobb (többféle ár, törzsvásárlók stb.)
  • Vásárlás estén azonnali visszajelzést kell adnia mind az áruház, mind a vásárló felé

Az általunk létrehozott webáruházak, minden az imént felsorolt tulajdonsággal rendelkeznek, sőt természetesen kérésre sokkal több „okosságot” építhetünk be webáruházába. Jó példa erre az online PDF megjelenítő, mely például a termékeihez kapcsolódó termékdokumentációkat hivatott megjeleníteni. A termékdokumentációt így vásárlói PDF megjelenítő telepítése nélkül tekinthetik meg okostelefonon, tableten valamint természetesen asztali számítógépen is.

Gyakorlatunk van a werbáruházak készítésében. Jelenlegi aktív webáruházunk az esoviz.net a semmiből tört fel, lenyomva konkurenciáit, az egyébként viszonylag kedvezőtlen domain névvel is szép eredményeket ért el már rövid idővel az átadás után, ezzel profitot termelve az oldal tulajdonosának.

Webáruház elkészítésére többféle konstrukciót is tudunk kínálni, az Ön igényeinek megfelelően.