06-30-922-7327 info@biocraft.hu
24/7 weblap monitoring

24/7 monitoring

Monitoring rendszerünk a nap minden percében figyeli weblapjának működését, bármilyen hiba adódik, mi értesülünk róla, és hamar kijavítjuk. Így Ön nyugodtan hátra dőlhet.

Mit is jelent ez pontosan?

Minden általunk készített, illetve üzemeltett honlap esetében a weblapjára általunk telepített online monitoring szoftverek figyelnek. Amennyiben bármilyen nem várt esemény történik, mi erről azonnal értesülünk. A hiba okát ezután feltárjuk, majd amennyiben a hiba hátterében az általunk készített honlap vagy annak valamely funkciója áll, azonnal megkezdjük a hiba elhárítását. A 24/7 rendszer weblapjára az év minden napján figyel, így amennyiben az oldala nem működik megfelelően, mi azonnal értesülünk erről és a hibát valószínűleg még az előtt kijavítjuk, hogy Ön észre venné. A 24/7 monitoring szolgáltatásunk ügyfeleink részére teljesen ingyenes, illetve a szerződéskötésnél meghatározott aráink, a szolgáltatás díjját tartalmazzák.

Mire nem vonatkozik a 24/7 monitoring szolgáltatás?

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen hibák adódhatnak, melyekért nem mi vagyunk a felelősek. Szeretnénk egy egyszerű példával szemléltetni. A weblapja egy szolgálató szerverére van telepítve, mely a szolgáltató internetével képes kapcsolatot tartani a külvilággal. A kapcsolat leginkább az otthoni internet szolgáltatáshoz hasonlítható. Önnek valószínűleg van internete otthon, talán épp ezt használva talált ránk az imént. Amennyiben az Ön utcájában épp karbantartást végeznek az internethálózaton, Ön nem fogja tudni használni a vezetékes internet szolgáltatást. Ilyen esetben jelezheti a szolgáltatónak a problémát, de valószínűleg, meg kell várnia, amíg az említett karbantartás befejeződik a környéken.

A tárhelyszolgáltatók is hasonlóan működnek. Amennyiben épp karbantartást végeznek a szerverükön, vagy a hálózat hibájából képtelenek adatokat továbbítani, ezesetben mi se tudunk mit tenni. Meg kell várni, amíg a szolgáltatás ismét elérhető lesz. Szerencsére, az ilyen karbantartások nem vesznek igénybe sok időt, illetve minőségi szolgáltatót választva ez a tényező majdhogynem megszűnik. Szintén az otthoni nethez tudnám hasonlítani; minél gyorsabb annál drágább (azonos szolgáltatón belül is). A 24/7 monitoring szolgáltatás gyakorlatilag honlapja zökkenőmentes működésért felel.