06-30-922-7327 info@biocraft.hu
Weboldal készítés, weblap készítés

Weboldal készítés, weblap készítés

Weboldal készítés? Miért minket válasszon?

Egyedi weblap, egyedi weboldal készítés a nyugati trendeknek megfelelő kinézet és grafikai elemek, ez cégünk fő tevékenysége. Célunk hogy az általunk készített weblapok, mind design, mind funkciók terén hosszú ideig korszerűek maradhassanak. Folyamatosan fejlesszük magunkat, így ha Ön korszerű, a mai trendeknek megfelelő weblapot szeretne, jó helyen jár.

Mi is az a weboldal pontosan?

Ahhoz hogy megértsük a weboldalak működését tisztában kell lennünk a legalapvetőbb működési sajátoságokkal. Leegyszerűsítve; a weboldal egyik része, amit látunk (Frontend), a másik része pedig a gépezet, ami az egészet mozgatja (Backend). Az „internet szörfösei” a frontend részt látják először. Ez az a külső, ami vagy megtartja, vagy taszítja a látogatóinkat. Egy kellemes webdesign-nal kelthetünk jó benyomást és további nézelődésre sarkallhatjuk olvasóinkat. Az olvasóink, valószínűleg, az oldal témájától függően elvárnak néhány funkciót, ezeket a backend rész valósítja meg. A backend rész másik fontos feladata az adatbázisokkal összefüggő feladatok elvégzése. A webes megoldások száma is ugrásszerűen megugrott. Például; egy már meglévő szoftvert vagy weboldalt, vagy működő adatbázist szeretnének összekötni a weboldalukkal.

A weboldal készítés művészete

A weboldal készítés nem pusztán technikai tudást igényel. A webdesign szerepe a technikai tudás másik oldala. A szépség itt is relatív, azonban egy-egy szép jó helyre ékelt fotó vagy grafikai megoldás segíthet a legtöbb látogató megnyerésében. Nehéz, sőt már-már lehetetlen, olyan webdesign-t csinálni, ami minden embernek elnyeri a tetszését, így a cél, hogy minél többeknek tetszen az általunk készített megjelenés.  A webdesign-nak letisztultnak, kiegyensúlyozottnak kell lennie és az ügyfél igényeit szem előtt tartva kell elkészülnie. Ahhoz, hogy pontosan tudjuk, hogy Ön mit is szeretne, meg kell ismernünk Önt. Ehhez tudnunk kell azt is, hogy pontosan mire szeretné használni weblapját.

Áraink

Az árak kialakításánál rengeteg tényezőt kell figyelembe vennünk az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Ahhoz, hogy minnél könyebben tudjunk árajánlatot adni, folyamatban van, egy pizza rendeléshez hasonlatos rendszer kidolgozása. A rendszer úgy fog működni, hogy kiválasztja azt a típusú weboldalt amit szeretne, majd ehhez társítja a funkciókat, mintha egy pizzára pakolná a feltéteket.